Ajutând familiile și prietenii să își onoreze iubitul membru decedat

Finisajele de morminte funerare  si monumente prelucrate cu grija de echipa noastra sunt de un inalt rafinament in Medias. Lucrarile executate de noi in granit, marmura si mozaic sunt facute sa impresioneze orice privitor. Mormintele sunt facute sa reziste in timp iar intretinerea lor sa fie cat mai facila.

Bine ati venit la Morminte funerare Medias

La Capela pune la dispoziţia clienţilor, la comandă, o gama largă de morminte funerare in Medias, care de foarte bună calitate. Pentru a verifica disponibilitatea modelelor, culorilor și materialului, vă rugăm să ne contactați. Asiguram intreaga gama de operatii necesare realizarii atentie a mormintelor funerare in Medias, incepand cu proiectarea, continuand cu constructia si  finalizand cu gravura. Produsele din granit, mozaic si marmura realizate de echipa noastra sunt create combinand metodele traditionale si cele moderne pentru a reda o imagine cat mai placuta a designului, fie el predefinit sau ales de catre dumneavoastra, clientul nostru. Realizam cruci si morminte funerare din marmura, granit si mozaic, de o calitate garantata in Medias. Va oferim consiliere pentru a alege produsele pliate pe nevoile dumneavoastra.

Personalul La Capela ia în serios acest concept – înmormântarea este un moment pentru a onora viața decedatului și a sărbători moștenirea familiei lor. Ne străduim să facem din fiecare înmormântare o experiență respectuoasă, satisfăcătoare, care să răspundă nevoilor unice ale fiecărei familii.

Prin magazinul de pe Str. George Cosbuc, Nr. 2 ( Langa Spitalul Municipal, fosta cladire Dunarea ), comercializăm sicrie si accesorii necesare evenimentelor funerare: cruci funerare, monumente marmura, cruci marmura, cruci granit, lumânări, prosoape, candele, batiste, coroane şi multe alte articole.

De asemenea oferim consultanta profesionala pentru:

  •  Alegerea materialului dorit si a finisajului adecvat.
  •  Formularea specificatiilor de constructie.
  •  Indrumare si suport tehnic.

Ne gasiti si pe pagina noastra de Facebook : La Capela – Cruci Monumente Funerare Mediaș

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image